fbpx
 

DentaFLY
Tandvård

Allmän tandvård Allmän tandvård är en gren inom medicin vars syfte är att studera, diagnostisera, förebygga och behandla tandsjukdomar, sjukdomar och störningar. Implantatbehandling Implantatbehandling är en behandling av den biologiska strukturen som ersätter den saknade tanden som senare placeras för att utföra samma funktion. Oral och maxillofacial kirurgi Detta är en gren inom tandvården som består av kirurgiska operationer i mun- och käkemrådet. Tandjustering Denna behandling används inom leendeestetik. Den fokuserar på att ordna krokiga och oregelbundna tänder. Tandblekning används för missfärgning av tandens naturliga vithet. Ortodontisk behandling Dessa är behandlingar som används för att ordna tänder med tandställning. Leendeestetik Detta är en gren inom estetisk tandvård för att uppnå ett leende som passar ansikts- och käkstrukturen. Rotkanalbehandling Detta är en gren inom tandvården som fokuserar på att fylla luckor med fyllnadsmaterial.

Tandkirurgi behandlar tand- och tandrotsjukdomar. Tandkirurgi utförs vid saknade tänder, komplicerade tandutdragningar, protesförberedelse, återställande av trasiga tänder, tandinfektioner och sinusstörningar i de övre tänderna.

Maxillofacial kirurgi består av procedurer som utförs för en smärtfri och estetiskt vacker käke. Maxillofacial kirurgi utförs vid störningar i stängning av över- och underkäke, ljud som kommer från käkleden, snarkning orsakad av öppen mun, avlägsnande av cystor och tumörer från käken, käftlåsning och förflyttning av käkleden.

Våra nöjda patienter
Recensioner

Vi uppdaterar våra procedurer för var och en av våra patienter så att de kan få en skräddarsydd behandling. Våra patientkoordinatorer och läkare ser till att du får den bästa behandlingen.

Operationer av inklämda tänder i oral och maxillofacial kirurgi

Tänder som inte kan komma ut till ytan eller bryter fram i fel riktning då de inte kan hitta tillräckligt med utrymme kallas inklämda tänder. Inklämda tänder är för allmänheten även kända som visdomständer och är ärftliga hos 90% av befolkningen.

Om inklämda tänder inte opereras fortsätter patienternas livskvalitet att försämras. Inklämda tänder gör det svårt att utföra grundläggande funktioner som att tala och tugga samt orsakar dålig andedräkt. Inklämda tänder påverkar också friska tänder negativt genom tryck. Dessa tryckande tänder orsakar smärta och leder senare till håligheter, nötningar och inflammationer i tandroten. Inklämda tänder orsakar också infektion i kinder och tandkött.

Strukturen hos de Inklämda tänderna varierar individuellt. Därför tillämpas personaliserad behandling. Behandlingarna utförs under lokalbedövning och under sterila förhållanden. Kirurgiskt ingripande bestäms baserat på position, vinkel och grad av påverkan på röntgen före behandling. På grund av tandens närhet till nerven kan denna procedur bli känsligare. Operation av en inklämd tand tar tio till fyrtio minuter, beroende på tandens tillstånd.

Contact Us

Phone
+90 549 107 0701
+90 549 107 0700

Boka tid

Fyll i formuläret nu för att kontakta DentaFLY-teamet och boka tid.

  Alla recensioner

  Brad Wilson

  Tandkirurgi

  Använd unika tvärenhetliga fördelar med trådlösa testförfaranden. Bygg fullständiga bakåtkompatibla relationer.

  Trixie Payton

  Fullständiga tandimplantat

  Dra nytta av lågt hängande frukt för att identifiera en mervärdesaktivitet
  för att betatesta användarnas klickfrekvens.

  Kristin Yang

  Kosmetisk tandvård

  Administrera samarbetsvilliga marknader tillsammans via plug-and-play-nätverk efter installerade basfördelar.

  Jane Scott

  Tandkirurgi

  Holistiskt dominerar utvidgbara testförfaranden för tillförlitliga leverantörskedjor, topplinjeservice, toppmoderna leveranser.

  DentaFLY

  Vi tillhandahåller alla nödvändiga reservationer för att ge dig den bästa behandlingen för dig. Som representanter för DentaFLY kommer varje medlem i vårt team att göra allt för att ge dig den bästa behandlingen.

  Perfektionsförsäkrande
  DentaFLY

  [email protected]

  Om oss

  Tandläkare i Antalya

  Om DentaFLY

  Tandvård

  Kontakta oss

  Utmärkelser

  WhatClinic Årets tandvårdsklinik

  Bästa patientvård 2017

  Bästa praxis och team 2016

  Bästa patientvård 2014

  Perfektionsförsäkrande
  DentaFLY

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services.jpg

  Leendeestetik

  Designa ett leende som passar ansiktet och läppstrukturen.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-2.jpg

  Zirkoniumkronor

  Dessa är kronor gjorda av zirkonium på tandens yttre yta.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-3.jpg

  Oral och maxillofacial kirurgi

  Dessa är operationer som kan utföras på munnen och käken av en kirurg.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-4.jpg

  Tandblekning

  Detta tillämpas när tanden tappat sin naturliga vithet.

  DentaFLY

  Vi tillhandahåller alla nödvändiga förutsättningar för att du ska få den bästa behandlingen för dig. Som DentaFLY kommer varje medlem i vårt team att försöka ge dig den bästa behandlingen.

  Awards
  Social Media

  Du kan följa det senaste innehållet om DentaFLY på våra sociala mediekonton.

  Open chat
  +905491070710
  Get Price Quote in 5 Hours