fbpx
 

Vad är behandling av leendeestetik?
Antalya Smile Estetik

Leende är ett viktigt verktyg som en person använder för att spegla sin energi och känslor. Med ett vackert leende kan personen skapa ett bättre intryck och etablera mer aktiva relationer. Leende, som direkt påverkar kommunikationen i det sociala livet, påverkar också personens psykiska hälsa. Människor med ett vackert leende lever ett mer självsäkert och lyckligt liv.

Vad är estetiskt leende?

Estetiskt leende betyder något annorlunda för alla. De flesta patienter vill att ett leende som de gillar mot någon annan ska utformas för dem. Det skulle dock vara en felaktig metod att forma behandlingen därefter. Denna behandlingsprocess måste planeras specifikt för patienten.

I leendeestetik görs nödvändiga förbättringar för tändernas inriktning, deformiteter, färg och hälsotillstånd. För detta appliceras vita estetiska behandlingar av tandvård som tandställning, bindning, beläggning och vitare. Om det saknas en tand görs ett implantat. Alla dessa processer slutförs snabbt och pålitligt.

Rosa estetiska behandlingar tillämpas också vid störningar som fel förhållande eller asymmetriskt utseende av tandköttet och mörkare färg. Alla dessa förbättringar i tänder och tandkött utgör grunden för ett vackert leende.

Smile Estetic Treatment
Vilka parametrar fokuserar den på?

Det finns många variabler som leende linje, leende båge, leende nivå, överläpp krökning, läpp fyllighet, tand display som avslöjar leende estetik. Dessa variabler betraktas en efter en enligt patientens hälsotillstånd och förväntningar. I slutändan uppnås ett vackert leende genom att skapa en harmonisk helhet från alla dessa faktorer.

Även om leendesignen är en subjektiv design ser man att ett enda värde av vissa variabler accepteras som korrekt. Dessa kan nämnas som:

Vad uppmärksammar vi när vi använder estetisk leendebehandling på vår klinik i Antalya?

Även om leendesignen är en subjektiv design ser man att ett enda värde av vissa variabler accepteras som korrekt. Dessa kan nämnas som:

Smile Line: Ett annat namn för leelinjen är läpplinjen. Läpplinjen klassificeras som hög, genomsnittlig eller låg. I högläppslinjen verkar tandköttet mer än nödvändigt. I underläppslinjen böjer överläppen nedåt, så att endast två tredjedelar av de övre tänderna är synliga. Därför förväntas läpplinjen vara genomsnittlig för ett estetiskt leende.

Leendebåge: Leendebågen är gapet mellan spetsen på framtänderna och underläppslinjen. Denna båge kan observeras på tre sätt som parallell, rak eller omvänd. För ett estetiskt leende är det önskvärt att leendebågen är parallell.

Överläppens krökning: Det är hur överläppens mittpunkt bildar en vinkel i förhållande till läppens kanter. Läppens kanter kan placeras på samma nivå med avseende på mitten, under eller över. Den önskade krökning för ett estetiskt leende är att läppens kanter är placerade ovanför.

Labiodental relation mellan underläpp och övre käftens främre tänder: Det visar hur mycket de övre främre tänderna är i kontakt med underläppen. Tänderna kan vidröra läppen, inte alls vidröra eller helt täcka den. För ett estetiskt leende är det önskvärt att framtänderna rör lite på underläppen.

Patienten undersöks under kliniska och radiografiska förhållanden. Vid problem med tänderna eller tandköttet tillämpas nödvändigt ingrepp. Fotografier av patientens ansikte och mun tas. En munmätning görs sedan. En modell som passar storleken produceras.

Patienten kan se designen förberedd innan behandlingen påbörjas i datormiljön och kan prova den i sin egen mun med tandvårdsmetoder. Patienten kan dela med sig av sina gillanden och ogillar med läkaren. På detta sätt stöter patienten inte på oväntade situationer efter behandlingen.

Slutförandet av behandlingsprocessen och antalet sessioner varierar beroende på vad som förväntas av behandlingen. I de fall det saknas tänder planeras primärt studier av implantatbehandlingar och nödvändiga behandlingar för ett estetiskt leende görs.

Kontakta oss

Telefon
+90 549 107 07 00
+90 549 107 07 01

Boka tid

Fyll i formuläret nu för att nå DentaFLY -teamet och boka tid.

  I vilka fall
  Gäller leendeestetik?

  Gülüş estetiği tedavisi hastanın talebi veya uzman doktorun gerekli gördüğü durumlarda uygulanır. Ancak gülüş estetiği tedavisine başlayan hastaları genel hatlarıyla aşağıdaki biçimlerde kategori edebiliriz.

  Vad är en gingivektomi?

  Patienter som ansöker om denna ansökan anger i allmänhet att deras tänder ser små ut. Patientens läpp är i den position den ska vara. För långa tandkött kommer över tänderna. Detta gör att patientens tänder verkar små. Med gingivektomi -applikationen avlägsnas tandköttsvävnaden från tanden. Tänderna lyfts fram med tandköttet som höjs högre.

  Tuggummi

  Tandköttet hos patienter som behöver denna applikation är inte symmetriskt. Tandköttet kan verka kortare eller längre beroende på region. Till exempel borstar tänderna med fel metod gör att tandköttet dras upp. Att bleka den gula roten strax under den indragna tandköttet är inte lösningen. Den rätta lösningen skulle vara att göra en grafitisering vid roten till denna långa tand. Således jämnas tandköttet ner till den nivå det ska vara.

  Gummy Smile Edit

  För patienter som behöver denna procedur är problemet inte i tänderna eller tandköttet. Även om tänderna och tandköttet är i lämpligt förhållande är tandköttet synligt i stor utsträckning när de ler. När patienten ler svänger överläppen uppåt och sticker ut mot näsan.

  I detta fall tillämpas redigeringsprocessen ovanför läppen. Arrangemanget förhindrar bara att läppen krullar upp istället för att helt ändra leendegränsen. Eftersom läppen inte går upp så mycket som tidigare är tandköttet inte lika synligt som tidigare.

  b. Applicering av faner vid implantatbehandling: Implantatbehandling kanske inte alltid innehåller en tydlig process som eliminering av en enda tandbrist. I vissa fall kan olika behandlingar appliceras på närliggande tänder.

  När implantatet blir helt friskt appliceras zirkoniumbeläggningen på tänderna. I detta skede utförs olika procedurer för att återställa tändernas naturliga utseende. Som DentaFLY erhålls ett friskt utseende på mycket kort tid med de beläggningar vi producerar i vår egen struktur.

  Biostimulering

  Om rodnad i tandköttet inte orsakas av inflammation, det vill säga om det blir mörkare i sin egen färg, tillämpas biostimuleringsprocessen. I denna process förvandlas tandköttet, som har en lila eller svartaktig färg, till ett ljusrosa tillstånd med hjälp av laser.

  Zirkonium avgör hur tanden ser ut. I detta avseende är det mycket viktigt att zirkoniumbeläggningen är gjord i enlighet med tanddimensionerna. Dessutom är användningen av färger som är kompatibla med andra tänder i zirkoniumkronor ett viktigt element som får tanden att se bra ut när det gäller leendeestetik.

  Engagemang för excellens
  DentaFLY

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services.jpg

  Le Estetik

  Leenden är utformade i enlighet med ansikts- och läppstrukturen.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-2.jpg

  Zirkoniumbeläggning

  De är beläggningar gjorda av zirkoniummaterial på tandens yttre yta.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-3.jpg

  Oral och maxillofacial kirurgi

  Detta är operationer som kan utföras på munnen och käken av kirurgen.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-4.jpg

  Tandblekning

  Det appliceras i fall där tandens naturliga vithet går förlorad.

  DentaFLY

  Vi tillhandahåller alla nödvändiga förutsättningar för att du ska få den bästa behandlingen för dig. Som DentaFLY kommer varje medlem i vårt team att försöka ge dig den bästa behandlingen.

  Awards
  Social Media

  Du kan följa det senaste innehållet om DentaFLY på våra sociala mediekonton.

  Open chat
  +905491070710
  Get Price Quote in 5 Hours