fbpx
 

Hvad er
Zirconium Tænder?

Hvis patientens tænder har store frakturer eller karies, er det bedst at anvende en krone. Dental krone er en behandlingsmetode, hvor tænderne slibes for at gøre dem mindre og kronet med tænder, der er fremstillet i porcelæn.

Tandkroner varierer alt efter infrastrukturen. Disse kroner kan være metal, zirconium eller fuld keramik. Infrastrukturen bestemmes ud fra placeringen af patientens tænder, deres forventninger til deres nye tænder og materielomkostninger.

Understrukturen af zirconium porcelæns krone er sammensat af zirconium. Zirconium er et materiale, der er hvidt farvet og meget modstandsdygtigt.

Zirconium er dækket med porcelæn og anbringes på patientens tænder i sin endelige form.

Hvad er Glas-Keramisk Zirconium?
Hvorfor Zirconium?

Teknologien fortsætter med at frembringe nye materialer til det medicinske område. Selvom metalkroner i vid udstrækning blev brugt tidligere, er det blevet erstattet med zirconium, fordi de er uigennemsigtige og uforenelige med tandkød. Zirconium har været bredt foretrukket i de senere år.

Det er ikke nok for tænderne at have et hvidt udseende for æstetik. Forberedte tænder skal have nogle variationer, ligesom rigtige tænder. Lys transmissionen af ægte tænder mod kanterne øges. For at opnå et sådant naturligt udseende skal man være opmærksom på materialernes egenskaber.

Zirconium foretrækkes på grund af sin transparente struktur for at forhindre dannelsen af et stærkt, sjælløs hvidt udseende på tænderne. På denne måde får patienterne et naturligt tandudseende.

Tilbageslag i tandkødet kan forekomme på grund af aldring eller forskellige faktorer. Takket være deres kompatibilitet med tandkødet forårsager zirconium kroner ikke sundhedsmæssige og æstetiske problemer i de følgende år. Tandkødsmørkning, som forekommer i metalunderstøttede kroner, vil der ikke tale om på zirconium kroner.

Da zirconium ikke indeholder metal, forårsager det ikke dårlig lugt i munden eller det vil ikke påvirke smagsfølelsen. Det er et vævsvenligt stof, som ikke forårsager allergi.

Med sin isoleringsegenskaber vil zirconium minimere problemerne ved forbruget af varme og kolde fødevarer.

Contact Us

Phone
+90 549 107 0700
+90 549 107 0701

Make Appointment

Fill out the form now to contact the DentaFLY team and make an appointment.

  Hvornår foretrækkes zirconium kroner?

  Behandlingen bestemmes af specialtandlægen, afhængig af tændernes tilstand.

  1. For en sund mund- og tænderstruktur: Zirconium kan anvendes i enkelttandskroner, gendanner molar, reparerer implantattænder, behandler skæve tænder og bygger tandbro. Det anvendes i vid udstrækning hos patienter, der ikke ønsker at bruge aftagelige proteser og som har tilstrækkelige anlægstænder.

  2. For et æstetisk smil: Transparent zirconium foretrækkes for at forhindre et solidt, sjælløs, hvidt udseende på tænderne. På denne måde opnår patienter et naturligt tandudseende.

  Tilbageslag i tandkødet kan forekomme på grund af aldring eller forskellige faktorer. Takket være deres kompatibilitet med tandkødet forårsager zirconium kroner ikke sundhedsmæssige og æstetiske problemer i de følgende år. Tandkødsmørkning, som forekommer i metalunderstøttede kroner, vil der ikke tale om på zirconium kroner.

  Da zirconium ikke indeholder metal, forårsager det ikke dårlig lugt i munden eller det vil ikke påvirke smagsfølelsen. Det er et vævsvenligt stof, som ikke forårsager allergi.

  Patienterne spekulerer ofte på, om deres tænder kan udvikle karies under kronen. Da tanden er overtrukket efter rengøring, er der ikke tale om tandforfald.

  Med zirconium-porcelæn belægning minimeres de problemer, der kan opstå på tandoverfladen. Zirconium kroner, hvis ydre overflade er fremstillet med porcelæn, har en glat og jævn struktur. Denne jævne struktur reducerer stærkt dannelse af tandsten og pletteringsproblemer.

  Porcelæn Krone?

  Inden behandlingen gennemføres en detaljeret undersøgelse i munden. Panoramiske røntgenbilleder og fotografier tages for at udarbejde et detaljeret kort. Når kortet er klargjort, er det første at maksimere patientens mundhygiejne. Derefter kontrolleres patienten for ubehag i tandkødet. Dette efterfølges af bestræbelser på at opnå et sundt og æstetisk udseende i tandkødet.

  Når alt er klar, får patienten lokalbedøvelse. Under lokalbedøvelse skæres tænderne til en vis grad, reduceres og fjernes fra deres beskyttende lag. Dette er en smertefri procedure.

  Efter formningen udføres målinger i overensstemmelse med det ønskede design. Porcelænsdesign fremstilles på zirconium fundamentet i et laboratorium udefra disse målinger. Designet forberedes på omkring en uge afhængigt af tændernes tilstand og forventes at blive permanent bundet. Da tænderne er reduceret indtil permanent binding, bruges midlertidige kroner til at give et æstetisk udseende. For at opnå maksimal tilfredshed udføres der et par øvelser, inden du fortsætter med den permanente anvendelse.

  Vil jeg opleve følsomhed efter påførelse af zirkonium-porcelæn kroner?

  Efter at kronerne er påført, vil man opleve følsomhed i tænderne i en bestemt periode, ca. en måned. Når man efterhånden bliver vant til tænderne, vil følsomheden forsvinde.

  Tandkødsgendannelsen, efter at tænderne er skåret og reduceret, kommer til at vare cirka ti dage.

  Patienter forventes ikke at forbruge noget i tre timer efter behandlingen. I de følgende uger anbefales det gradvist at indtage hårde fødevarer, ved at de skæres først.

  Kronerne produceres efter måling af tænderne. Hver krone fremstilles efter patientens tænder, mundstruktur og mål. Som DentaFLY producerer vi i vores eget laboratorium tandkroner, der er specifikke for hver patient.

  Zirconium bestemmer, hvordan tænderne kommer til at se ud. Så det er afgørende, at zirconium kronen laves i en passende størrelse til tanden. Derudover er brugen af farver, der er kompatible med andre tænder i zirconium kroner, et nøgleelement, der får tænderne til at se smukke ud af hensynet til smile æstetik.

  Forpligtelse til perfektion
  DentaFLY

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services.jpg

  Smil Æstetik

  Design af et smil, der passer til ansigtet og læbestrukturen.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-2.jpg

  Zirconium Kroner

  Disse er kroner, der er lavet af zirconium på tandens ydre overflade

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-3.jpg

  Oral- og Kæbekirurgi

  Disse er operationer, som udføres af en kirurg på munden og kæbeområdet.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-4.jpg

  Tandblegning

  Det anvendes, når man har mistet tandens naturlige hvidfarve.

  DentaFLY

  Vi tillhandahåller alla nödvändiga förutsättningar för att du ska få den bästa behandlingen för dig. Som DentaFLY kommer varje medlem i vårt team att försöka ge dig den bästa behandlingen.

  Priser
  Sociale medier

  Du kan følge det seneste indhold om DentaFLY på vores sociale mediekonti.

  Open chat
  +905491070710
  Get Price Quote in 5 Hours