fbpx
 

Implantatbehandling
Tandblekning?

Antalya är en ansenlig stad vad gäller implantatbehandling. Som DentaFLY-team behandlar vi patienter från hela världen. Vi använder världens mest kända varumärken inom implantatbehandling. Vårt DentaFLY-team består av certifierade tandläkare från dessa varumärken. Detta kallas en konstgjord tandrot som placeras i käkbenet för att återfå funktion och utseende av olika anledningar med hjälp av material som är lämpliga för patientens kropp.

Tandimplantat är också känt som ett intraossöst implantat.
Ett tandimplantat är en medicinsk produkt som placeras i käkbenet genom kirurgi för att underlätta tandbehandlingar.

Tandimplantat utvärderas utifrån hur bra de integreras med benet. Faktorer som de produkter som används, kirurgens skicklighet och patientens hälsotillstånd är viktiga parametrar för ett gott resultat vid implantatbehandlingar.

Implantatbehandling
Etapper?

De grundläggande stadierna för implantatbehandling börjar med att placera implantatet och avslutas med kronor i de senare stadierna. För att en implantatbehandling ska lyckas har specialisterna som utför behandlingen utvecklat olika metoder baserade på deras erfarenhet. Som medlemmar av Denta FLY har vi sammanlagt nästan tjugo års erfarenhet med de ledande varumärkena runt om i världen och har flyttat dem till en axel som kännetecknas av erfarenhet och kvalitetsprodukter.

Hur tillämpar vi implantatbehandling i Antalya?

1. Allmän kontroll: när en specialist ställer en diagnos för implantatbehandling ställer de några frågor om allmän hälsa och tandvård. Efter att dessa frågor har besvarats utvärderas ärendet ur olika perspektiv.
Behandlingsprocessen påbörjas om det inte upptäcks några olägenheter för implantatbehandling.

a. Röntgen: I en tandbehandling ger röntgenbilder en översikt över patientens tänder. Efter de senaste teknologiska bidragen till digital tandvård går dock DentaFLY ett steg längre i undersökningen.

Med 3D-bildsystem registrerar vi 3D-bilder av tand- och käkstrukturen. Efter att ha fått denna bild undersöks tand- och käkstrukturen fullständigt av specialtandläkaren. För att få bilden av tänderna till perfektion när det gäller naturlighet och hälsa tar specialtandläkaren särskilda lösningssteg.

b. Ytterligare behandlingar: Implantatbehandling kan inte alltid följa en tydlig process som att eliminera en enda tandbrist. I vissa fall måste olika behandlingar tillämpas på närliggande tänder.

Dessutom är det möjligt att patienten vill ha ett mer naturligt leende vid mer än ett implantat. Om så är fallet, upprättas om nödvändigt en behandlingsplan för tillämpning av ytterligare behandlingar såsom leendeestetik. Om en fyllning eller rotkanalbehandling ska tillämpas på andra tänder görs dessa procedurer före implantatet.

Det finns också fall där implantatbehandling diagnostiseras men inte tillämpas på lång tid. Sådana fall medföra störningar i olika organ som mage, hjärta eller lever. Implantatbehandling är därför den primära behandlingsmetoden inom tandvården.

Så när vi utför denna fas guidar vi våra patienter enligt deras eget hälsotillstånd. De flesta patienter vill av förståeliga skäl ha procedurer som rotkanal, tandblekning och leendeestetik gjorda på en och samma gång. I sådana fall måste dock specialtandläkaren avgöra vilken behandling som ska prioriteras.

Contact Us

Phone
+90 549 107 0701
+90 549 107 0700

Boka tid

Fyll i formuläret nu för att kontakta DentaFLY-teamet och boka tid.

  Implantatbehandling

  Etapper?

  Vid implantatbehandling bestäms implantatmärket enligt överenskommelse mellan patient och tandläkare. Det valda varumärket påverkar inte stadierna i implantatbehandlingen. I detta skede beaktas vissa beslutsmekanismer som kompatibilitet med ben och läkningsprocessen när man väljer ett implantat.

  2. Implantatbehandlingsprocess: Efter lokalbedövning placeras tandimplantatet på cirka 15 minuter. När implantatet blir kompatibelt med benet och läkningsprocessen är avslutad bildas en infrastruktur för tandplacering.
  Implantatet kan ses som en tandrot.

  a. Implantatplacering: På DentaFLY placerar är det vår expertkirurg som placerar implantaten på våra patienter. Denna process tar ungefär 15 minuter.
  Sedan ger vår personal några råd till patienten för att hålla rent implantatet.

  Implantatet kontrolleras av våra specialtandläkare med olika tidsintervaller från 2 till 3 månader. Under denna process tas stygnen bort och andra kontroller utförs. När tandrötterna är helt läkta startar tandplacering och kronprocesser.

  b. Ytterligare behandlingar: Implantatbehandling kan inte alltid följa en tydlig process som att eliminera en enda tandbrist. I vissa fall måste olika behandlingar tillämpas på närliggande tänder.

  När implantatet är helt läkt placeras zirkoniumkronan.
  Därefter utförs olika procedurer för att återställa tändernas naturliga utseende. Som DentaFLY ger vi dig ett hälsosamt utseende på mycket kort tid med kronor som tillverkas inom vår egen institution.

  Kronorna tillverkas efter mätning av tänderna. Varje krona tillverkas i mått som är lämpliga för patientens tänder och munstruktur. Som representanter för DentaFLY tillverkar vi specifika tandkronor för varje patient i vårt eget laboratorium.

  Zirkonium fastställer hur tänderna kommer att se ut. Så det är viktigt att zirkoniumkronan görs i lämplig storlek för tanden. I zirkoniumkronor är det också viktigt att använda färger som passar ihop med andra tänder som gör att tänderna ser bra ut när det gäller leendeestetik.

  Perfektionsförsäkrande
  DentaFLY

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services.jpg

  Leendeestetik

  Designa ett leende som passar ansiktet och läppstrukturen.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-2.jpg

  Zirkoniumkronor

  Dessa är kronor gjorda av zirkonium på tandens yttre yta.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-3.jpg

  Oral och maxillofacial kirurgi

  Dessa är operationer som kan utföras på munnen och käken av en kirurg.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-4.jpg

  Tandblekning

  Detta tillämpas när tanden tappat sin naturliga vithet.

  DentaFLY

  Vi tillhandahåller alla nödvändiga förutsättningar för att du ska få den bästa behandlingen för dig. Som DentaFLY kommer varje medlem i vårt team att försöka ge dig den bästa behandlingen.

  Awards
  Social Media

  Du kan följa det senaste innehållet om DentaFLY på våra sociala mediekonton.

  Open chat
  +905491070710
  Get Price Quote in 5 Hours