fbpx
 

Hvad er
Tandblegning

Et smukt smil øger selvtilliden. Med et sundt og æstetisk smil kan folk med glæde se ind i spejlet og vigtigst af alt etablere mere positive relationer med andre. Folk, der ønsker at have et smukt smil, kan opnå deres ønsker takket være tandbehandlingens behandlingsmetoder. Blandt disse behandlingsmetoder er tandblegning en af de første, man kommer at tænke på.

Tandblegning er en kosmetisk løsning, der gør det muligt for mennesker, der føles sig ubehag med deres farve på tænderne, at opnå det ønskede udseende. I tandblegning er opmærksomheden på balancen mellem hvidhed og naturlighed af tænderne. Tænderne kan farves af en eller flere nuancer i henhold til patienternes forventninger.

Patienter, der ønsker at gøre tænderne lysere, undersøges af specialtandlæger. Hvis der opstår nogen tandkødsforstyrrelser eller deformationer som karies eller brud under undersøgelsen, gribes der ind på patienten. Denne intervention udføres via hvide og lyserøde æstetiske anvendelser af tandpleje.

Hvordan udføres
Tandblegning?

Patienter, der ønsker at gøre tænderne lysere, undersøges af specialtandlæger. Hvis der opstår nogen tandkødsforstyrrelser eller deformationer som karies eller brud under undersøgelsen, gribes der ind på patienten. Denne intervention udføres via hvide og lyserøde æstetiske anvendelser af tandpleje.

Hvordan udfører vi tandblegning i Antalya?

Før vi begynder tandblegningsproceduren, renser vi patientens tandsten og resterne mellem deres tænder. Efter maksimering af patientens mundhygiejne tages fotografier. Den aktuelle tandfarve bestemmes. Patienten og tandlægen beslutter sammen, hvor meget blegning der skal udføres.

Den ønskede hvidhed bestemmes ud fra patientens erhverv, karakter og fysiske egenskaber. Hvor mange nuancer af blegning, der bliver lavet, påvirker behandlingstiden direkte.

Kemikalier bruges til tandblegning. Af disse kemikalier i visse koncentrationer foretrækkes den sundeste og sikreste. Hvilke kemiske stoffer der skal bruges afhænger af behandlingsmetoden. Midler med lavere koncentration anvendes i hjemmeblegning, mens midler med højere koncentration anvendes til kontorblegning, der er den hurtigste hvidblegningsmetode.

Hjemmeblegning

I denne metode måler tandlægen patientens mundstørrelse. Derefter forbereder de en plade efter målingen. Patienten får hvide gelsprøjter og den forberedte plade.

Til behandling bliver patienten bedt om at hælde blege gelen på pladen og placere pladen i munden. Dette anvendes ofte om natten, mens du sover, og eksperttandlæger beslutter, hvor længe det skal udføres.

Indtil den ønskede farvetone er opnået, fortsætter patienterne denne praksis hjemme under kontrol af tandlægen.

Kontorblegning

I denne fremgangsmåde foretrækkes midler med højere koncentration for at opnå den ønskede hvidhed hurtigere. I denne metode som også er kendt som zoomblegning bruges laserlys.

Patientens tandkød dækkes med beskyttende materialer for at forhindre beskadigelse fra laseren. Tandlægen anvender en hvidblegning kaldet hydrogenperoxid på patientens tænder. Blegende gel reagerer på laserlysstråler og når tandens dentinlag. Da hvidblegningen nedbryder de mørke pigmenter i dentinlaget, kan patienter komme tættere på hvide tænder.

Behandlingstiden varierer afhængigt af den ønskede nuance og patientens følsomhed.

For at opnå en mere permanent blegning kan tandlæger bede patienterne om at øve hjemmeblegning efter kontorblegning.

Contact Us

Phone
+90 549 107 0700
+90 549 107 0701

Make Appointment

Fill out the form now to contact the DentaFLY team and make an appointment.

  Til hvem

  Anvendes Blegning?

  Tandblegning, som især foretrækkes af spillere/skuespillere og værter, kan anvendes til alle patienter, der er føler sig ubehagelig med deres tandfarve.

  Der er dog også patientgrupper, hvor tandblegning er risikabelt. Da denne behandling indebærer brug af kemikalier, anbefales det ikke til patienter som har tandkødssygdomme og til patienter, der er gravide eller ammer.

  For at opnå den ønskede hvidhed skal hovedtanden behandles. Af denne grund anvendes tandblegning ikke til proteser, kroner eller fyld.

  Er tandblegning smertefuldt?

  Tandblegning er en smertefri behandling med hjælpe geler og under kontrol af en tandlæge. Nogle teorier antyder, at væskerne i tandkanalerne tørrer op under tandblegning. Følsomhed over for tandspidserne kan forventes i tørre tænder.

  Nogle patienter kan fortsætte deres daglig liv straks efter behandlingen, mens andre oplever følsomhed i tænderne. Denne følsomhed forventes at forsvinde et par timer efter behandlingen.

  Skader tandblegning tænderne?

  Tandemaljen er gennemsigtig og gennemtrængelig. Tandfarve er forårsaget af dentinlaget bag tandemaljen. Blegningsprodukterne, som anvendes til tandblegning, passerer gennem tandemaljen og reagerer med dentinlaget og giver tanden sin originale farve.

  Denne behandling nedbryder de mørke pigmenter i dentinlaget, men der foretages ingen intervention på tandemaljen. Af denne grund skader tandblegningsprocessen ikke tænderne, når det udføres under tandlægekontrol.

  Forpligtelse til perfektion
  DentaFLY

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services.jpg

  Smil Æstetik

  Design af et smil, der passer til ansigtet og læbestrukturen.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-2.jpg

  Zirconium Kroner

  Disse er kroner, der er lavet af zirconium på tandens ydre overflade

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-3.jpg

  Oral- og Kæbekirurgi

  Disse er operationer, som udføres af en kirurg på munden og kæbeområdet.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-4.jpg

  Tandblegning

  Det anvendes, når man har mistet tandens naturlige hvidfarve.

  DentaFLY

  Vi tillhandahåller alla nödvändiga förutsättningar för att du ska få den bästa behandlingen för dig. Som DentaFLY kommer varje medlem i vårt team att försöka ge dig den bästa behandlingen.

  Priser
  Sociale medier

  Du kan følge det seneste indhold om DentaFLY på vores sociale mediekonti.

  Open chat
  +905491070710
  Get Price Quote in 5 Hours