fbpx
 

Tandblegning?
Implant Behandling

Antalya er en vigtig by for implantatbehandlinger. Som DentaFLY-team behandler vi patienter fra hele verden. Vi anvender verdens førende mærker inden for implantatbehandling. Vores DentaFLY-team inkluderer certificerede tandlæger fra disse mærker. Dette kaldes en kunstig tandrod, der placeres i kæbebenet for at genvinde funktion og udseende af en eller anden grund ved hjælp af materialer, der er egnede til patientens krop.

Tandimplantat er også kendt som et intraossøst implantat. Et tandimplantat er et medicinsk produkt, der kirurgisk placeres i kæbebenet for at understøtte tandbehandlinger.

Tandimplantater vurderes ud fra deres succes i integration med knoglen. Parametre som de anvendte produkter, kirurgens dygtighed og patientens sundhedsstatus er vigtige succesparametre for implantatbehandlinger.

Implantatbehandling
Etaper?

De grundlæggende etaper af implantatbehandling begynder med at placere implantatet og slutter med kroner i de senere stadier. For at en implantatbehandling skal lykkes, har specialisterne, som anvender behandlingen, forskellige metoder, der er udviklet på baggrund af deres erfaringer. Som DentaFLY har vi kombineret næsten tyve års erfaring med de førende mærker over hele kloden og har flyttet dem til en akse, der fremkommer oplevelses- og kvalitetsprodukter.

Hvordan udfører vi implantatbehandling i Antalya?

1. Generelt Check-up: Når en specialist gennemfører en diagnose for implantatbehandling, stiller de nogle spørgsmål om generelle sundhed og tandbehandling. Efter at disse spørgsmål er besvaret, vurderes sagen ud fra forskellige perspektiver. Behandlingsprocessen begynder, når der ikke opdages nogen forhold som forhindrer implantatbehandlingen.

a. Røntgen: I en tandbehandling giver røntgenbilleder et overblik over patientens tænder. Efter de seneste teknologibidrag for digital tandpleje tager DentaFLY dog et skridt videre.

Med 3D-billeddannelsessystemer optager vi 3D-billeder af tand- og kæbestrukturen. Efter opnåelse af disse billeder undersøges tand- og kæbekonstruktionen fuldt ud af specialtandlægen. For at bringe billedet af tænderne til perfektion med hensyn til naturlighed og sundhed tager specialtandlægen specielle løsningstrin.

 1. Yderligere behandlinger: Implantatbehandling følger muligvis ikke altid en klar proces for at eliminere en enkelt tandmangel. I nogle tilfælde skal der anvendes forskellige behandlinger på nærliggende tænder.

Også, hvis der er lavet mere end et implantat, vil patienten måske have et mere naturligt smil. I sådant et tilfælde udarbejdes en behandlingsplan for anvendelse af yderligere behandlinger, f.eks. smil æstetik, hvis det er nødvendigt. Hvis en påfyldning eller rod kanal behandling skal anvendes på andre tænder, udføres disse procedurer inden implantatet.

Der er også tilfælde, hvor implantatbehandling diagnosticeres, men ikke anvendes i lang tid. Sådanne tilfælde kan involvere lidelser i forskellige organer som mave, hjerte eller lever. Derfor er implantatbehandling den primære behandlingsmetode inden for tandpleje.

Så når vi udfører denne fase, guider vi vores patienter i henhold til deres egne sundhedsmæssige forhold. De fleste patienter ønsker af forståelige grunde at få afsluttet de procedurer som rod kanal, tandblegning og smil æstetik afsluttet med det samme. I sådanne tilfælde skal specialtandlægen dog beslutte, hvilken behandling der skal prioriteres.

Contact Us

Phone
+90 549 107 0700
+90 549 107 0701

Make Appointment

Fill out the form now to contact the DentaFLY team and make an appointment.

  Implantatbehandling

  Etaper?

  Ved implantatbehandling bestemmes implantatmærket efter samtale mellem patienten og tandlægen. Det valgte mærke ændrer ikke etaperne for implantatbehandlingen. Når man vælger et implantat i denne etape tages nogle beslutningsmekanismer som kompatibilitet med knogler og helingsprocessen i betragtning.

  1. Implantatbehandlingsproces: Efter lokalbedøvelse placeres tandimplantatet på ca. 15 minutter. Når implantatet bliver kompatibelt med knoglen og helingsprocessen er afsluttet, dannes der en infrastruktur for tandplacering. Implantatet kan betragtes som en tandrod.
  1. Implantatplacering: Hos DentaFLY placerer vores specialkirurg vores patients implantater. Denne proces tager cirka 15 minutter. Derefter giver vores personale nogle forslag til patienten om, at implantatet skal være sundt.

  Implantatet kontrolleres af vore specialtandlæger med forskellige intervaller fra 2 til 3 måneder. Under denne proces fjernes sting og der foretages andre kontrolbesøg. Når tandrødderne bliver helt sunde, startes tandplacering og kroneprocesser.

  1. Kroner i implantatbehandling: Implantatbehandling er måske ikke altid en klar proces til at eliminere en enkelt tandmangel. I nogle tilfælde skal der anvendes forskellige behandlinger på nærliggende tænder.

  Når implantatet bliver helt sundt, udføres zirconium kroning. Derefter udføres forskellige procedurer for at gendanne tændernes naturlige udseende. Som DentaFLY giver vi et sundt udseende på meget kort tid med kroner produceret i vores egen institution.

  Kronerne produceres efter måling af tænderne. Hver krone fremstilles efter målinger, der er egnede til patientens tænder og mundstruktur. Som DentaFLY producerer vi tandkroner, der er specifikke for hver patient i vores eget laboratorium.

  Zirconium bestemmer, hvordan tænderne ser ud. Så det er afgørende, at zirconium kronen laves i en passende størrelse til tanden. Med hensyn til smil æstetik, også i zirconium kroner er brug af farver, der er kompatible med andre tænder, et nøgleelement, der får tænderne til at se godt ud.

  Forpligtelse til perfektion
  DentaFLY

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services.jpg

  Smil Æstetik

  Design af et smil, der passer til ansigtet og læbestrukturen.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-2.jpg

  Zirconium Kroner

  Disse er kroner, der er lavet af zirconium på tandens ydre overflade

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-3.jpg

  Oral- og Kæbekirurgi

  Disse er operationer, som udføres af en kirurg på munden og kæbeområdet.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-4.jpg

  Tandblegning

  Det anvendes, når man har mistet tandens naturlige hvidfarve.

  DentaFLY

  Vi tillhandahåller alla nödvändiga förutsättningar för att du ska få den bästa behandlingen för dig. Som DentaFLY kommer varje medlem i vårt team att försöka ge dig den bästa behandlingen.

  Priser
  Sociale medier

  Du kan følge det seneste indhold om DentaFLY på vores sociale mediekonti.

  Open chat
  +905491070710
  Get Price Quote in 5 Hours