fbpx
 

Hvad er Oral- og Kæbekirurgi?
Antalya

Oral-, dental- og kæbekirurgi operationer er vigtige grene i tandplejen. Disse grene har nøglerolle i diagnosen og behandlingen af skader, deformationer og alle former for lidelser i og omkring munden. Mundkirurgi bruges til behandling af lidelser i blødt væv som kinder, læber, gane, tunge, tandkød og spytkirtler. Oral kirurgi udføres for infektioner i munden, sår og tårer og tunge adhæsion.

Tandkirurgi beskæftiger sig med tand- og tandrod sygdomme. Tandkirurgi udføres i manglende tænder, komplicerede tand ekstraktioner, forberedelse af proteser, restaurering af knækkede tænder, tandinfektioner og bihuleforstyrrelser i de øvre tænder.

Kæbekirurgi består af procedurer, som udføres for en smertefri og æstetisk smuk kæbe. Kæbekirurgi udføres i lidelser i lukningen af over- og underkæberne, lyde fra kæbeforbindelsen og snorken, der er forårsaget af åbning af munden, fjernelse af cyster og tumorer fra kæben, kæbe låsning og glidning af kæbe skiven.

Hvad er Oral- og Kæbekirurgi?
Applikationer?

Behandlingsmetoder i mund-, tand- og kæbeoperationer er baseret på patienters klager. Efter undersøgelsen besluttes den behandling, som skal anvendes. Disse operationer bliver gennemført under lokalbedøvelse, generel anæstesi eller sedation. På denne måde genvinder patienterne deres helbred uden smerter. Manglende tænder, cyster og tumorer, påvirkede tænder og kæbe æstetik findes ofte i oral, tand- og kæbekirurgisk anvendelse.

Hvordan anvender vi mund- og kæbekirurgi til implantatbehandlinger i vores klinik i Antalya?

Implantat er en protesebehandlingsmetode, som anvendes for at forberede permanente tænder i stedet for manglende tænder. I denne metode indsættes skruer lavet af titanium eller keramiske materialer i kæbebenet. Disse materialer med høj vævs kompatibilitet anvendes for at forberede den kunstige tandrod

Implanter tillader fuldførelse af manglende tænder og giver en sund og æstetisk mund. Implantat er en vigtig procedure for oral- og kæbekirurgi og kan foretrækkes i stedet for aftagelige proteser.

Implantatbehandling anvendes på raske personer, der har afsluttet deres knogleudvikling og som mangler tænder. Implantatbehandling kan også gennemføres på patienter, som har systematiske lidelser under behandling. Brug linket nedenfor for at gå til vores Antalya Implant Treatment side og få mere information om emnet.

Påvirket tandoperationer i oral-, tand- og kæbekirurgi

Tænder, der ikke kan komme ud til overfladen eller bryder ud i den forkerte retning, fordi de ikke kan finde tilstrækkelig plads, kaldes påvirkede tænder. Også kendt som visdomstænder i offentligheden, påvirkede tænder er arvelige i 90% af befolkningen.

Hvis man ikke griber ind på de påvirkede tænder, vil patienternes livskvalitet blive ved med at falde. Påvirkede tænder gør det svært at udføre grundlæggende funktioner som at tale og tygge og forårsage dårlig lugt i munden. Påvirkede tænder påvirker også sunde tænder negativt med det tryk, de udøver. Disse pressede tænder forårsager smerte og senere til hulrum, slid og betændelser i tandroden. Påvirkede tænder forårsager også infektion i kinden og tandkødet

Strukturen af påvirkede tænder varierer individuelt. Derfor anvendes personlig behandling. Behandlinger udføres under lokalbedøvelse og under sterile forhold. Kirurgisk indgreb bestemmes ud fra positionen, vinklen og graden af påvirkning på røntgen som tages før behandlingen. Afhængig af tandens nærhed til nerven kan denne procedure blive mere følsom. Påvirkede tandoperationer tager ti til fyrre minutter, afhængigt af tandens tilstand.

Contact Us

Phone
+90 549 107 0700
+90 549 107 0701

Make Appointment

Fill out the form now to contact the DentaFLY team and make an appointment.

  Hvordan fungerer kæbekirurgi

  For Kæbecyster og Tumorer

  Kæbe cyster og tumorer kan stamme udefra arvelige årsager eller infektiøse tilstande, som en simpel tandkaries. Kæbecyster og tumoroperationer er en behandlingsprotokol, som udføres tit.

  Ubehandlede cyster og tumorer forårsager tandrod resorption, knoglebrud, permanent tab af følelse, skader i anatomisk væv og endda kræft.

  Cyster og tumorer kan give smerter, hævelse og andre lignende symptomer eller fortsætte med at vokse snigende. Snigende tilfælde stødes ofte på radiologiske fund under rutinemæssig kontrol. Uanset hvordan de opdages, skal cyster og tumorer behandles inden de vokser mere.

  Ortognatisk Kirurgi

  Ortogbatiske og kæbe kirurger griber ind sammen i tilfælde, der ikke kan løses med ortodontiske applikationer. Disse indgreb kaldes ortognatisk kirurgi. Ortognatisk kirurgi tilbyder løsninger på mange lidelser. For at udføre ortognatisk kirurgi skal patienten dog have gennemført knogleudvikling. Ortognatisk kirurgi udføres i tilfælde, hvor kæberne er for store eller for små, prognathia eller retrognathia, uæstetisk kæbe spids og kæbe asymmetrier.

  Disse deformationer kan være genetiske eller skyldes traumer. Sådanne lidelser påvirker patienternes spisefunktion, vejrtræknings- og talefunktioner og fysiske udseende negativt.

  Disse deformationer kan være genetiske eller skyldes traumer. Sådanne lidelser påvirker patienternes spisefunktion, vejrtræknings- og talefunktioner og fysiske udseende negativt.

  Hvordan bidrager kæbekirurgi til æstetiske tandbehandlinger?

  I tand-æstetiske behandlinger er det vigtigste mål at have en sund og smuk tandstruktur uanset mund eller sundhedstilstand. Vores kæbekirurg i Antalya former munden på vores patienter efter mundens egenskaber og struktur og efter alle slags tandstrukturer.

  Forpligtelse til perfektion
  DentaFLY

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services.jpg

  Smil Æstetik

  Design af et smil, der passer til ansigtet og læbestrukturen.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-2.jpg

  Zirconium Kroner

  Disse er kroner, der er lavet af zirconium på tandens ydre overflade

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-3.jpg

  Oral- og Kæbekirurgi

  Disse er operationer, som udføres af en kirurg på munden og kæbeområdet.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-4.jpg

  Tandblegning

  Det anvendes, når man har mistet tandens naturlige hvidfarve.

  DentaFLY

  Vi tillhandahåller alla nödvändiga förutsättningar för att du ska få den bästa behandlingen för dig. Som DentaFLY kommer varje medlem i vårt team att försöka ge dig den bästa behandlingen.

  Priser
  Sociale medier

  Du kan følge det seneste indhold om DentaFLY på vores sociale mediekonti.

  Open chat
  +905491070710
  Get Price Quote in 5 Hours