fbpx
 

Hvad er Smile Æstetik
Antalya Smile Æstetik

Smil er et vigtigt redskab for folk til at afspejle deres humør og følelser. Enkeltpersoner kan skabe et bedre indtryk og etablere mere aktive relationer med et smukt smil. Smil påvirker direkte kommunikation i det sociale liv og folks psykologiske helbred. Mennesker med et smukt smil lever et mere selvsikker og lykkeligere liv.

Hvad er æstetisk smil?

Æstetisk smil har forskellige betydninger for alle. De fleste patienter ønsker designet af et smil, som de har set og ønsket sig hos en anden. Det ville dog være forkert at forme behandlingen omkring dette. Denne behandlingsproces skal planlægges specifikt for patienten.

Smile æstetik indebærer at foretage nødvendige forbedringer til tændernes tilpasning, deformiteter, farve og sundhed. Til dette anvendes æstetiske behandlinger som seler, limning, kroning og kridtning. I tilfælde af manglende tænder fremstilles implantater. Disse procedurer gennemføres hurtigt og pålideligt.

Pink æstetiske behandlinger anvendes til tandkød som har dårlig harmoni, asymmetrisk tandkødsudseende og mørkere tandkød. Alle disse udviklinger i tænder og tandkød danner grundlaget for et smukt smil.

Hvilke parametre fokuseres der på?

Der er mange variabler, der afspejler smile æstetik som smilelinje, smilkurve, smilniveau, overlæbekrumning, læbefylde og tandudseende. Hver af disse variabler håndteres individuelt i henhold til patientens helbred og forventninger. Derefter opnås et smukt smil ved at skabe en harmonisk helhed fra alle disse faktorer.

Smiledesignet kan være et subjektivt design, men ofte betragtes kun en enkelt værdi som korrekt for nogle af disse variabler. Disse kan anføres som følger:

Hvad er vi opmærksomme på, når vi udfører smile æstetik behandling i vores klinik i Antalya?

Smiledesignet kan være et subjektivt design, men ofte betragtes kun en enkelt værdi som korrekt for nogle af disse variabler. Disse kan anføres som følger:

Smiledesignet kan være et subjektivt design, men ofte betragtes kun en enkelt værdi som korrekt for nogle af disse variabler. Disse kan anføres som følger:
Smilelinje: Et andet navn på smilelinjen er læbestrålen. Læbestrengen er klassificeret som høj, medium eller lav. Høje læbe linjer viser tandkødet mere end nødvendigt. I de nederste læber linjer kurver overlæben nedad, så kun to tredjedele af de øvre tænder kan ses. Med andre ord, for et æstetisk smil forventes læbestrålen at være på mellemniveau.

Smilkurve: Smilkurven er mellemrummet mellem spidsen af fortænderne og underlæben. Denne kurve kan observeres på tre måder som parallel, lige eller omvendt. For et æstetisk smil skal smilkurven være parallel.

Krumning af overlæben: Det er vinklen mellem midterpunktet på overlæben og kanterne på læben. Læbekanterne kan være på samme niveau som midtpunktet eller over eller under. Den ønskede krumning for et æstetisk smil er, at kanterne er over midtpunktet.

Labiodentalt forhold mellem underlæben og de øvre forreste tænder: Dette viser, hvor meget kontakt de øvre fortænder er i med underlæben. Tænderne kan røre ved læben, ikke røre ved den eller helt dække den. For et æstetisk smil skal fortænderne røre en smule ved underlæben.

Patienter undersøges under kliniske og radiografiske forhold. Hvis der er noget problem i tænderne eller tandkødet, udføres den nødvendige intervention. Der tages fotografier af patientens ansigt og indre mund. Derefter foretages en måling af deres mund. Der fremstilles en model, der er egnet til disse målinger.

Inden behandlingen kan patienterne se designet på computermiljøet og prøve det i deres egen mund ved hjælp af tandlægemetoder. Patienter kan dele det, de kan lide og ikke lide ved designet, med lægen. På denne måde støder patienter ikke på noget uventet efter behandlingen.

Behandlingsprocessen og antallet af sessioner varierer efter forventningerne fra behandlingen. I tilfælde af manglende tænder planlægges først implantatbehandling og derefter udføres nødvendige behandlinger for et æstetisk smil.

Contact Us

Phone
+90 549 107 0700
+90 549 107 0701

Make Appointment

Fill out the form now to contact the DentaFLY team and make an appointment.

  Anvendes Smile Æstetik?

  Smile æstetik anvendes, når patienten anmoder om det eller når en specialistlæge finder det nødvendigt. Patienter, der starter smil æstetisk behandling, kan kategoriseres som følger.

  Hvad er tandkødsektomi?

  Patienter, der anmoder om denne behandling, finder normalt deres tænder små. Læben er, hvor den skal være. Meget lange tandkød dækker tænderne. Dette får tænderne til at virke små. Med tandkødsektomi fjernes tandkødsvævet fra tænderne. Tænderne bliver mere synlige, når tandkødet løftes op.

  Tandkød Graft

  Patienter, der har brug for denne behandling, har ikke en symmetrisk tandkød. Tandkød kan forekomme kortere eller længere i forskellige områder. For eksempel får tandkødet til at blive trukket op ved at børste tænderne med den forkerte metode. I dette tilfælde er det ikke en løsning at blege den gule rod lige under tandkødet. Løsningen er at udføre graft på roden af den tand, som har lang udseende. Således trækkes tandkødet ned til det rigtige niveau.

  Gummy Smil Botox

  For patienter, der har brug for denne procedure, er problemet ikke i tænderne eller tandkødet. Selvom forholdet mellem tænder og tandkød er passende, er tandkødet meget fremtrædende, når de smiler. Når disse patienter smiler, krølles deres overlæbe for meget op og stiger mod næsen.

  I dette tilfælde påføres botox på læben. Botox ændrer ikke helt smilelinjen, men forhindrer læben i at krølle. Da læben ikke stiger så meget som før, er tandkødet ikke så fremtrædende som før.

  b. Kroner i Implantatbehandling: Implantatbehandling er måske ikke altid en klar proces til at eliminere en enkelt tandmangel. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at anvende forskellige behandlinger på nærliggende tænder.

  Når implantatet bliver helt sundt, påføres zirconium belægning. Derefter udføres forskellige operationer for at gendanne tændernes naturlige udseende. Som DentaFLY giver vi et sundt udseende på meget kort tid med de kroner, vi producerer internt.

  Bio Stimulation

  Hvis rødmen i tandkødet ikke er forårsaget af betændelse, dvs. kun mørkere farve, anvendes bio stimulation. I denne proces omdannes de lilla eller sorte tandkød til en lyserød farve ved hjælp af en laser.

  Zirconium bestemmer, hvordan tænder vil se ud. Af denne grund er det meget vigtigt at fremstille zirconium-kronen i den passende størrelse til tanden. Derudover er brugen af farver, der er kompatible med andre tænder i zirconium kroner, et nøgleelement, der får tænderne til at se smukke ud af hensyn til smile æstetik.

  Forpligtelse til perfektion
  DentaFLY

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services.jpg

  Smil Æstetik

  Design af et smil, der passer til ansigtet og læbestrukturen.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-2.jpg

  Zirconium Kroner

  Disse er kroner, der er lavet af zirconium på tandens ydre overflade

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-3.jpg

  Oral- og Kæbekirurgi

  Disse er operationer, som udføres af en kirurg på munden og kæbeområdet.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-4.jpg

  Tandblegning

  Det anvendes, når man har mistet tandens naturlige hvidfarve.

  DentaFLY

  Vi tillhandahåller alla nödvändiga förutsättningar för att du ska få den bästa behandlingen för dig. Som DentaFLY kommer varje medlem i vårt team att försöka ge dig den bästa behandlingen.

  Priser
  Sociale medier

  Du kan følge det seneste indhold om DentaFLY på vores sociale mediekonti.

  Open chat
  +905491070710
  Get Price Quote in 5 Hours