fbpx
 

Implantatbehandling
Varför?

Antalya är en mycket viktig stad för implantatbehandling. Som DentaFLY -team behandlar vi våra patienter från hela världen. När man använder implantatbehandling används världens ledande märken. Certifierade tandläkare av dessa märken finns i vårt DentaFLY -team. Oavsett orsaken kallas det en artificiell tandrot, som placeras i personens käkben för att återfå sin funktion och utseende, med hjälp av material som är lämpliga för personens kropp.

Ett annat namn för ett tandimplantat är känt som ett intraosseöst implantat. Ett tandimplantat är en medicinsk produkt som placeras kirurgiskt i käkbenet för att stödja tandbehandlingar.

Tandimplantat utvärderas när det gäller framgången med integration med benet. Parametrar som de produkter som används och kirurgiska färdigheter och patientens hälsotillstånd är viktiga framgångsparametrar för implantatbehandling.

Implantatbehandling
Vilka är etapperna?

De allmänna stadierna av implantatbehandling börjar med placeringen av implantatet och slutar med beläggningen i de senare stadierna. För att implantatbehandlingen ska bli framgångsrik har specialisterna som tillämpar den också olika metoder som de har utvecklat utifrån sin erfarenhet. Som Denta FLY kombinerade vi vår nästan tjugo års erfarenhet med världens ledande varumärken och flyttade den till en axel där erfarenhet och kvalitetsprodukter växer fram.

Hur applicerar vi implantatbehandling i Antalya?

1. Allmän hälsokontroll: När specialisten ställer en diagnos för implantatbehandling ställer han några frågor om allmän hälsa och tandbehandling. Efter dessa frågor utvärderas fallet ur olika perspektiv. När det inte finns några invändningar mot implantatbehandlingen börjar behandlingsprocessen.

a. Röntgen: Vid en tandbehandling ger röntgad tandbild en allmän bild av patientens tänder. Men efter de senaste uppdateringarna från teknik till digital tandvård tar DentaFLY denna undersökning ett steg längre.

Med 3D-avbildningssystem registreras en tredimensionell bild av tand- och käkstrukturen. Efter denna bild undersöks tand- och käkstrukturen fullständigt av specialistläkaren. För att flytta bilden av tänderna till den mest perfekta punkten vad gäller både naturlighet och hälsa, tar specialistläkaren speciella lösningssteg för patienten.

b. Ytterligare behandlingar för implantatbehandling : Implantatbehandling kanske inte alltid innehåller en tydlig process som eliminering av en enda tandbrist. I vissa fall kan olika behandlingar appliceras på närliggande tänder.

Om mer än ett implantat appliceras kan patienten dessutom ha ett mer naturligt leende. I detta fall är patientens behandlingsplan förberedd för tillämpning av ytterligare behandlingar, såsom leendeestetik, om det behövs. Om behandlingar som fyllningar och kanaler ska appliceras på andra tänder påbörjas dessa procedurer före implantatet.

Det finns fall där implantatbehandling diagnostiserades men denna behandling tillämpades inte på länge. I sådana fall patienten; Det avslöjas också att det kan finnas störningar i olika organ, såsom mage, hjärta, lever. Av denna anledning är implantatbehandling den primära behandlingsmetoden inom tandvården.

Därför, medan vi utför denna behandlingsfas hos patienter, dirigerar vi våra patienter enligt deras egna hälsoförhållanden. De flesta patienter med god anledning; vill uppleva processer som kanal, tandblekning, leendeestetik direkt. Men i detta fall bestämmer specialistläkaren vilken behandling som prioriteras.

Kontakta oss

+905491070700
+905491070701

Boka tid

Fyll i formuläret nu för att nå DentaFLY -teamet och boka tid.

  Implantatbehandling
  Vilka är etapperna?

  Vid implantatbehandling bestäms implantatmärket tillsammans med patientens och läkarens åsikter. Stadierna av implantatbehandlingen ändras inte enligt det valda märket. Vid denna tidpunkt beaktas vissa beslutsmekanismer, särskilt faktorer som kompatibilitet med ben och läkningsprocesser, när man väljer ett implantat.

  2. Behandlingsprocess för implantat : Efter applicering av lokalbedövning placeras tandimplantatet i patienten under en period av 15 minuter. När implantatet blir kompatibelt med benet och läkningsprocessen äger rum, bildas en infrastruktur redo för tandplacering. Implantatet kan ses som en tandrot.

  a. Implantatplacering : Som DentaFLY placerar vi implantat från våra patienter hos vår expertkirurg. Denna process tar upp till 15 minuter. Därefter ges några förslag till patienten av vår personal för att säkerställa att implantatet är friskt.

  Implantatet kontrolleras av våra specialistläkare med olika frekvenser mellan 2 och 3 månader. Under denna process tas sömmarna bort och andra hälsokontroller utförs. När tandrötterna blir helt friska startas stadierna av tandplacering och beläggning.
  More about this source text

  b. Applicering av faner vid implantatbehandling: Implantatbehandling kanske inte alltid innehåller en tydlig process som eliminering av en enda tandbrist. I vissa fall kan olika behandlingar appliceras på närliggande tänder.

  När implantatet blir helt friskt appliceras zirkoniumbeläggningen på tänderna. I detta skede utförs olika procedurer för att återställa tändernas naturliga utseende. Som DentaFLY erhålls ett friskt utseende på mycket kort tid med de beläggningar vi producerar i vår egen struktur.

  Faner produceras efter mätning av tänderna. Varje faner produceras i mätningar som är lämpliga för patientens tand- och munstruktur. Som DentaFLY producerar vi tandfaner specifika för varje patient i vårt eget laboratorium i zirkoniumfaner.

  Zirkonium avgör hur tanden ser ut. I detta avseende är det mycket viktigt att zirkoniumbeläggningen är tillverkad i lämpliga storlekar för tanddimensionerna. Dessutom är användningen av färger som är kompatibla med andra tänder i zirkoniumkronor ett viktigt element som får tanden att se bra ut när det gäller leendeestetik.

  Engagemang för excellens
  DentaFLY

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services.jpg

  Le Estetik

  Leenden som är lämpliga för ansikts- och läppstruktur är utformade.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-2.jpg

  Zirkoniumbeläggning

  De är beläggningar gjorda av zirkoniummaterial på tandens yttre yta.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-3.jpg

  Oral och maxillofacial kirurgi

  Detta är operationer som kan utföras på munnen och käken av kirurgen.

  https://dentafly.com/wp-content/uploads/2020/01/home-services-4.jpg

  Tandblekning

  Det appliceras i fall där tandens naturliga vithet går förlorad.

  DentaFLY

  Vi tillhandahåller alla nödvändiga förutsättningar för att du ska få den bästa behandlingen för dig. Som DentaFLY kommer varje medlem i vårt team att försöka ge dig den bästa behandlingen.

  Awards
  Social Media

  Du kan följa det senaste innehållet om DentaFLY på våra sociala mediekonton.

  Open chat
  +905491070710
  Get Price Quote in 5 Hours